Arne Jacobsen

Ombetrækning af Syver stol

Ombetrækning af din egen 7’er i Classic læder eller en lækker uldstof fra Kvadrat, DAW eller lignende: 1500,–
Montering af benforlængere (+17mm) 200,- pr stol
Ombetrækning af din egen 7’er i Elegance læder : 2500,–
Montering af benforlængere (+17mm) 200,- pr stol
Ombetrækning af din egen 7’er i sort soft læder : 1600,-
Montering af benforlængere (+17mm) 200,- pr stol

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Ombetrækning af 7’er stolen

Har du en 7’er stol stående hjemme i stuen? Måske du har flere placeret rundt om spisebordet? Kunne de dog alle trænge til en kærlig hånd? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig høre meget mere om ombetrækning af din 7’er stol, som er en nem og hurtig måde at få din stol til at se ud som ny igen. Med andre ord, er det altså en måde, hvorpå vi kan slette slid og brugsspor fra for eksempel din elskede 7er stol i læder – og hvem ønsker ikke det? Så gå på opdagelse i vores mange muligheder indenfor ombetrækning her på siden.

Muligheder indenfor ombetrækning af din Arne Jacobsen 7er stol

Ved at vælge en ombetrækning her hos os, så får du en række forskellige muligheder, du kan vælge imellem, så din syver stol kommer til at se ud, præcis som du ønsker, at den skal se ud. Du kan blandt andet vælge mellem forskellige betræk. Her er der 7er stol læder og stof, som begge kommer i forskellige farver og varianter. Vi tilbyder vores læder betræk i Classic, Elegance og soft, som alle er yderst kvalitetssikre lædertyper. Så gå endelig på opdagelse her på siden, og beslut dig allerede i dag for, hvordan din drømme stol skal se ud!

Ompolstring af stol – Arne Jacobsen 7er stol læder

Går du således med overvejelserne om at få foretaget en ombetrækning af dine 7er stole, så kan du altså trygt lade Møbelpolstren.dk klare tjansen. Vi var nemlig de allerførste på markedet indenfor ompolstring af danske designklassikere. Derfor ved vi også lige præcis, hvad vi skal gøre ved din stol, for at den igen kommer til at være god som ny. Her på siden kan du således udforske de mangle muligheder, du har indenfor ombetrækning – og det gælder alt lige fra farve til materiale. For mange er det populært at få ompolstret 7er stol i læder.

Et hav af muligheder for ombetrækning hos Møbelpolstren

Lige her hos Møbelpolstren.dk tilbyder vi altså et hav af muligheder indenfor ompolstring af din Arne Jacobsen 7 stol, og lige her hos os finder du derfor med garanti også lige den lædertype, farve eller materiale, som du ønsker at din Arne Jacobsen 7 stol skal have. Får du lavet en ombetrækning af din Arne Jacobsen syver stol her hos os, så sørger vi desuden altid for, at du får et godt tilbud med på vejen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i de mange muligheder, du har indenfor ompolstring af Arne Jacobsen Syveren, lige her på siden, og få sammensat netop din favorit stol allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren er vi eksperter i ombetrækning af 7 stolen i læder, Christian Colvig, vores stifter, er 3. generations håndværker og har en yderst udpræget sans for kvalitet og ligeledes korrekt faglig forståelse for, hvordan forarbejdningen skal udføres ift. det oprindelige design. Vi har Danmarks største produktion og varelager af brugte, danske design stole, og vi kan derfor tilbyde de bedste læderkvaliteter til favorable priser. Har du dog allerede en Arne Jacobsen syver stol derhjemme, så ombetrækker vi naturligvis også denne, så den igen kan komme til at se ud som ny!

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til ompolstring eller ombetrækning af din stol, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på roskilde@mobelpolstren.dk – vi glæder os til at høre fra dig!