B2B / Erhverv

Gennem mange år har vi hos Møbelpolstren.dk fungeret som professionel sparringspartner for erhverv. – ligesom vi har guidet møbelbutikker, indretningsfirmaer, arkitekter og offentlige institutioner i at træffe holdbare og optimale valg i specifikke projekter og indretningsopgaver.

Vi har stor kapacitet, og mulighed for produktion af store partier hynder, stole m.m. på vores fabrik i Osted på sjælland. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring inden for faget og ingen opgave er for stor eller lille.

Kontakt os for yderligere oplysninger, konkrete tilbud og sparring – eller book et møde hos jer eller i en af vores butikker. Så samler vi det team, som kan give dig den bedste introduktion til vores virksomhed og et eventuelt samarbejde.

Jeg har købt to ægget stole og er fuldt tilfreds med min oplevelse. Rigtige flotte møbler, godt håndværk og god service. De leverer til døren efter aftale og man bliver mødt at søde medarbejdere. Kan klart anbefale at købe møbler hos Møbelpolstren!

Vi oplevede en rigtig god gennemgang af lædertyper, inden vi Valgte type. Vi følte os godt tilpas fra det øjeblik hvor vi trådte Ind i butikken. Det færdige produkt var bare 100% i orden.

Super god service og venligt personale. Helt klart en butik jeg vil anbefale andre at bruge. Utrolig god oplevelse.

Vi har købt fire stole hos møbelpolstren. Personalet har været meget imødekommende, behjælpelige både med højde på stolene, læderet samt farven. Stolene er i fantastisk stand. Vi kommer helt sikkert og handler hos Møbelpolstren igen!