Arne Jacobsen

Ombetrækning af Svanen

Bemærk kvalitet af håndsyning, som sidder lige og ikke rynker. Vores kvalitet er i top og uden sammenligning. Vi har flere stk. på lager i skind til omgående levering. Vi kan levere i alle farver og kvaliteter

Ombetrækning af din egen Arne Jacobsen Svanen Kvadrat stof eller lignende 8.500,-
Classic læder 8.500,-
Elegance læder 13.500,-

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Giv nyt liv til din svane

Vi ombetrækker gamle designklassikere, så de igen kommer til at se ud som ny. Det betyder naturligvis, at vi blandt andet tilbyder ombetrækning af den anerkendte stol Svanen af Arne Jacobsen. Det er en yderst anerkendt stol, der gennem mange år har været en trofast del af de danske hjem. Har du således en svane stol stående derhjemme, og ønsker du at give den en kærlig hånd, så du kan have glæde af den i endnu flere år frem? Så kan du altså lige her læse meget mere om ombetrækning af Svanen. Så gå endelig på opdagelse lige her på siden og find ud af, hvordan din Svanen stol skal se ud – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Ompolstring af Arne Jacobsen Svanen

Brænder du således inde med en Arne Jacobsen Svanen stol, som er lidt slidt eller har brugsspor? Så kan vi altså nemt og hurtigt redde den for dig, så du igen kan have den stående i stuen med stor stolthed. Her hos os har du desuden mulighed både at få skiftet betræk på din stol, få skiftet stel på din stol og meget, meget mere. Du har blandt andet mulighed for at vælge mellem en masse forskellige Svanen læder, så du kan tage din absolut drømmestol med hjem herfra igen.

Vi var de første på markedet for ompolstring af designklassikere, og vi har derfor også utroligt stor erfaring. Med andre ord, kan du altså sikkert efterlade din Arne Jacobsen Svanen stol her hos os – vi skal nok tage os godt af den! Du finder her på siden vores priser samt de forskellige ydelser, vi tilbyder. Find således allerede i dag den farve, det materiale og det stel, som du ønsker at din Arne Jacobsen Svanen stol skal have!

Køb Svanen ny eller brugt

Du behøver dog slet ikke at have en Arne Jacobsen Svanen stol stående derhjemme. Lige her hos os har du nemlig ligeledes mulighed for at købe den anerkendte stol, og du kan helt selv vælge, om du ønsker at købe den fra helt ny af eller brugt. Du finder udvalget lige her på siden, og du kan samtidig tjekke Svanen fra Arne Jacobsen pris ud, så du nemt og hurtigt kan vurdere, om din pengepung kan klare en ny eller brugt stol.

Stort udvalg af Svanen stole hos Møbelpolstren.dk

Her hos Møbelpolstren.dk tilbyder vi altså ikke blot ompolstring af din Svane stol, vi tilbyder ligeledes både et stort og spændende udvalg af nye såvel som brugte Arne Jacobsen Svanen stole. Køb således din nye stol her hos os, og så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen.

På den måde har du nemlig mulighed for at komme hjem med den helt perfekte Svanen stol, men helt uden, at du behøver at tømme din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Arne Jacobsen Svanen stole lige her på siden, og find netop din favorit allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren.dk er vi eksperter i ompolstring, Christian Colvig, vores stifter, er 3. generations håndværker og har en yderst udpræget sans for kvalitet og ligeledes korrekt faglig forståelse for, hvordan forarbejdningen skal udføres ift. det oprindelige design. Vi har Danmarks største produktion og varelager af brugte Arne Jacobsen Svanen, og vi kan derfor tilbyde de bedste læderkvaliteter til favorable priser. Har du dog allerede en Svanen stol derhjemme, så ombetrækker vi naturligvis også denne, så den igen kan komme til at se ud som ny!

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til ompolstring af din stol, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på roskilde@mobelpolstren.dk – vi glæder os til at høre fra dig!