Arne Jacobsen

Køb af Svanen – brugt nypolstret 

Classic 22.000,- 
Elegance 27.000,- 
Stof 22.000,- 
Natur vegeta 28.500,- 
Lammeskind 26.500,- 
Atlantic 22.500,- 
+ Sælskind 11.000,- 
+ Koskind 3.000,-

Bemærk kvalitet af håndsyning, som sidder lige og ikke rynker. Vores kvalitet er i top og uden sammenligning. Vi har flere stk. på lager i skind til omgående levering. Vi kan levere i alle farver og kvaliteter.

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Svane stol brug

Hos Møbelpolstren tilbyder vi et stort udvalg af brugte Arne Jacobsen Svanen stole. Vores udvalgt af brugte Svanen stole spænder desuden bredt, og derfor finder du med garanti også en brugt Svane stol, der matcher netop dine ønsker og behov, når det kommer til blandt andet lædertyper og –farver. Lige her hos os har du nemlig netop mulighed for at vælge og vrage mellem en lang række forskellige lædertyper, og af netop den grund har du altså rig mulighed for at finde en Svane stol brugt, der passer perfekt ind i netop dit hjem.

Med en Svanen stol brugt har du mulighed for at sætte et helt unikt præg på din boligindretning. Og ja, du hørte rigtigt. Der findes nemlig ingen stol som en Svanen stol brugt, idet designets rene linjer og bløde former er indbydende på en måde, der aldrig er set før. Derudover er en Svanen stol brugt også utroligt simpel, men med et arkitektonisk appel, der sætter prikken over i’et på ethvert hjem. Går du således og drømmer om en Arne Jacobsen Svanen stol, men ønsker du ikke at tømme hele din opsparing, for at købe én? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Løsningen er nemlig en Svanen stol brugt, og du finder den lige her på siden!

Køb en Svanen stol brugt – den går aldrig af mode!

Der er desuden mange gode grunde til, hvorfor du skal købe en Svanen stol brugt. Først og fremmest er det jo en dansk designklassiker, der sætter en milepæl i dansk historie. Den kom til verden helt tilbage i 1958, men er ikke blevet mindre lige siden. Tværtimod, så er den fantastiske Svanen stol brugt nærmest mere populær den dag i dag – og den går nok aldrig i glemmebogen. Det er især de runde udtryk og buede linjer, som folk elsker ved denne stol. Det var ligeledes dette, der gjorde, at stolen vakte opsigt hele verden over, da den kom til verden. Kort sagt, er det altså en stol, der stadig er en fast del af langt de fleste danske, og udenlandske, hjem. Er du således også interesseret i at pryde din stue med den fantastiske stol? Så har du altså mulighed for et købe en Svanen stol brugt lige her hos os. Vælg helt selv, hvilken læder- eller stoftype, du gerne vil have stolen i!

Stort udvalg af brugte svanen stole hos Møbelpolstren.dk

Lige her hos Møbelpolstren.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af den fantastiske Svanen stol brugt. Af netop den grund garanterer vi altså også, at du finder præcis den, som du har gået og drømt om – og det gælder helt uanset, hvilken farve eller lædertype du ønsker at købe din Svanen stol brugt i. Vælger du desuden at købe din nye Svanen stol brugt her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at komme hjem med en flot, ny Svanen stol brugt, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af brugte Svanen stole lige her på siden, og find netop din favorit allerede i dag!

 

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med Svanen fra Arne Jacobsen brugt. Vi har Danmarks største produktion og varelager af Arne Jacobsen Svanen brugt, og vi kan derfor også tilbyde den lækre stol i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser.

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af Svanen brugt, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på roskilde@mobelpolstren.dk – vi glæder os til at høre fra dig!