Arne Jacobsen

Ombetrækning af Ægget

Her på siden finder du alt, hvad du behøver at vide om ompolstring af Arne Jacobsen Ægget. Du har mulighed for at få foretaget en ompolstring af dine brugte Arne Jacobsen design møbler, men du har også mulighed for at få foretaget en ompolstring af dine spritnye Arne Jacobsen design møbler. Vi har her hos Møbelpolstren mange forskellige lædertyper og mange forskellige farver af læder, så du har rig mulighed for at designe Arne Jacobsen Ægget præcis, som du gerne vil have den. Er du på udkig efter den absolut bedste ompolstring af Arne Jacobsen Ægget? Så er du kommet til det rette sted.

Classic læder eller Kvadrat stof 13.500,-
Soft læder fra 15.500,-
Elegance læder 23.500,-

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Ompolstring af stole – Arne Jacobsen Ægget

Har du en Arne Jacobsen stol, Ægget stående derhjemme i stuen? og er begyndt at få lidt for tydelige brugsspor eller er den ved at være godt og grundig slidt? Så kan du altså lade os give den en kærlig hånd. Vi kan nemlig nemt og hurtigt redde din stol for dig, så den igen kan komme til at lyse hele stuen op. Vi tilbyder nemlig ombetrækning af Ægget samt ompolstring af Ægget, hvor vi kan skifte både betræk, polstring og stel på din stol.

Ønsker du at få foretaget en ombetrækning af din stol her hos os, så har du desuden en masse forskellige betræk at vælge imellem. Det betyder, at du helt selv kan vælge, om du ønsker, at din stol skal have stof eller læder betræk! Med andre ord, kan du altså designe din stol præcis, som du ønsker, og du har altså mulighed for at få netop din drømmestol med hjem igen.

Ombetrækning af Arne Jacobsen Ægget – pris og muligheder

Du kan trygt vælge Møbelpolstren, når du skal have foretaget ombetrækning eller ompolstring af Ægget. Vi var nemlig de allerførste på markedet indenfor ompolstring af designklassikere, og vi ved altså præcis, hvad vi skal gøre ved din stol, for at den bliver helt perfekt igen – vi skal nok tage os godt af den! Her på siden har du således mulighed for at gå på opdagelse i de mange muligheder du har indenfor ombetrækning af Ægget samt priser på de forskellige lædertyper osv. Find altså den farve, det materiale og det stel, som du ønsket at din Arne Jacobsen stol skal have allerede i dag!

Et hav af muligheder for ombetrækning hos Møbelpolstren

Lige her hos Møbelpolstren tilbyder vi altså et hav af muligheder indenfor ompolstring af din Arne Jacobsen Ægget stol, og du finder derfor med garanti også lige den lædertype, farve eller materiale, som du ønsker at din Arne Jacobsen stol skal have lige her hos os. Får du lavet en ombetrækning af din Arne Jacobsen Ægget stol her hos os, så sørger vi desuden altid for, at du får et godt tilbud med på vejen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i de mange muligheder, du har indenfor ompolstring af Arne Jacobsen Ægget, lige her på siden, og få sammensat netop din favorit stol allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren er vi eksperter i ombetrækning af stole, Christian Colvig, vores stifter, er 3. generations håndværker og har en yderst udpræget sans for kvalitet og ligeledes korrekt faglig forståelse for, hvordan forarbejdningen skal udføres ift. det oprindelige design. Vi har Danmarks største produktion og varelager af brugte Arne Jacobsen Ægget, og vi kan derfor tilbyde de bedste læderkvaliteter til favorable priser. Har du dog allerede en Arne Jacobsen Ægget stol derhjemme, så ombetrækker vi naturligvis også denne, så den igen kan komme til at se ud som ny!

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til ompolstring af din stol, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på roskilde@mobelpolstren.dk – vi glæder os til at høre fra dig!