Arne Jacobsen

Ny stol produceret af Fritz Hansen. Ombetrukket af Møbelpolstren.dk

Classic 26.000,-
Elegance 31.000,-
Stof 26.000,-
Natur Vegeta 35.000,-
Atlantic (classic) 27.000,-
+ Sælskind på ryggen 12.000,- 
+ Koskind på ryggen 3.000,-
+ Tillæg for returdrej 1.500,-

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Svanen er indbydende og helt unik

Her hos Møbelpolstren forhandler vi et stort udvalg af Svanen stole. Udvalget spænder bredt, og vi garanterer derfor også, at du kan finde en Svanen stol, der matcher netop dine ønsker og behov. Du kan nemlig vælge mellem en lang række forskellige farver og læderkvaliteter, hvorfor du har rig mulighed for at finde en Svane stol, der passer perfekt ind i dit hjem.

Med Svanen fra Arne Jacobsen har du mulighed for at sætte et helt unikt præg på din boligindretning. Designets rene linjer og bløde former er nemlig utroligt indbydende, og de understøtter ligeledes stolens simplicitet samt stærke arkitektoniske appel. Står du således og mangler en ny lænestol til dit hjem, og overvejer du, om det skal være Svanen fra Arne Jacobsen? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Gå endelig på opdagelse i det store udvalg af Svanen stole lige her på siden

Svanen – stolen der aldrig går af mode

Den danske designklassiker er altså en milepæl i dansk historie. Den blev designet helt tilbage i 1958, men er den dag i dag stadig ualmindeligt populær hele verden over. Svanen er, med andre ord, nok en stol, der aldrig går i glemmebogen. Det er især stolens runde udtryk og buede linjer, der er højt elsket. Da Svanen blev designet var det desuden også dette, der vakte opsigt hele verden over. Denne form for design var nemlig aldrig set før, og Arne Jacobsen blev derfor også hyldet for hans succesfulde nytænkning. Svanen er således også stadig en fast del af mange hjem verden over, og er du ligeledes interesseret i at have den lækre stol stående i din stue? Så har du altså mulighed for at købe Svanen lige her hos os – og du vælger endda helt selv, om du ønsker at købe Svanen i læder eller i stof. Vi forhandler begge dele.

Gå på opdagelse i vores mange læderkvaliteter 

Er du således interesseret i at købe én eller flere Svanen stole, der kan sætte prikken over i’et på dit hjem? Så kan du lige her altså læse om alle de forskellige lædertyper, du kan købe stolen i. Du har ligeledes mulighed for at få nogle læderprøver med hjem, hvis du ønsker at mærke de forskellige kvaliteter, før du tager den endelige beslutning. Vi forhandler Svanen i et hav af forskellige læderkvaliteter, og du har derfor også rig mulighed for at finde én eller flere, der falder lige i din smag.

Svanen hos Møbelpolstren.dk

Her hos Møbelpolstren tilbyder i altså et stort og ligeledes spændende udvalg af Svanen fra Arne Jacobsen, og vi garanterer derfor også, at du finder præcis den Svanen stol her hos os, som du har gået og drømt om. Køber du desuden din nye Svanen stol her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at komme hjem med den helt perfekte stol, men helt uden, at du er tvunget til at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Svanen stole her på siden, og find netop din favorit allerede i dag!

 

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med Svanen fra Arne Jacobsen. Vi har Danmarks største produktion og varelager af Arne Jacobsen Svanen, og vi kan derfor også tilbyde den lækre stol i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser.
Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af Svanen stole, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på roskilde@mobelpolstren.dk – vi glæder os til at høre fra dig!