Arne Jacobsen

Ombetrækning af Syver kontorstol

Ombetrækning af Syver kontorstol i classic læder 2000,-
Ombetrækning af Syver kontorstol i elegance læder 3000,-

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Pift din Syver kontorstol op med en ombetrækning

Har du et hjemmekontor, hvor du har en Arne Jacobsen Syver kontorstol stående? Måske du på din arbejdsplads har en hel række Arne Jacobsen 3117 kontorstole stående i mødelokalet? Uanset, hvor du anvender en Syver kontorstol, så er det altså en helt unik stol, der kan være med til at sætte prikken over i’et på ethvert rum. Og selvom det er en stol, der er utroligt slidstærk og som derfor også har mange leveår, så kommer der altså et tidspunkt, hvor den kunne have godt af en kærlig hånd – og når den tid kommer, står vi klar til at hjælpe! Vi ombetrækker nemlig din elskede Syver kontorstol med glæde, så den nemt og hurtigt kan komme til at se ud som ny igen. Lige her på siden kan du således læse meget mere om, hvilke muligheder du har indenfor ombetrækning af din Syver kontorstol. Du har nemlig mulighed for at designe den præcis, som du gerne vil have den – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden og udforsk de forskellige lædertyper, stoftyper og meget mere.

Match din 7 er kontorstol til resten af kontoret

Vælger du således at få ombetrukket din elskede Syver kontorstol her hos os, så får du altså en lang række valgmuligheder, som gør, at du kan få din absolut drømme kontorstol med hjem herfra igen. Det betyder ligeledes, at du kan designe din Syver kontorstol, så den matcher resten af indretningen i dit kontor. Du kan blandt andet vælge mellem forskellige former for betræk, hvoraf vi har to overordnede kategorier – nemlig læder og stof. Under disse kategorier finder du dog både forskellige varianter og farver. Af lædervarianter til byder vi eksempelvis Classic, Elegance og Soft, som alle er lædervarianter af allerhøjeste kvalitet.

Stor erfaring med ompolstring af danske designklassikere

Med andre ord, kan du altså trygt få foretaget en ombetrækning af din Syver kontorstol her hos os. Vi har desuden også stor erfaring indenfor ompolstring, og vi var faktisk også de allerførste på markedet indenfor ompolstring af danske designklassikere. Kort sagt, så ved vi altså altid præcis, hvad vi skal gøre ved din Syver kontorstol for, at den bliver præcis, som du har gået og drømt om. Her hos Møbelpolstren står vi naturligvis også altid klar med gode råd og vejledning, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis der skulle være noget, du er i tvivl om.

Gå på opdagelse i de mange muligheder allerede i dag

Lige her hos Møbelpolstren tilbyder vi altså alverdens muligheder indenfor både ombetrækning og ompolstring af din 7 eren kontorstol, og vi giver den altså nemt og hurtigt en kærlig hånd, så den igen kan komme til at se ud som ny. Du finder med garanti en lædertype, farve og materiale, som matcher netop dine ønsker og behov, og du har derfor også rig mulighed for at komme hjem med den helt perfekte Syver kontorstol. Så gå endelig på opdagelse i dine mange muligheder her på siden allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med Arne Jacobsens kontorstol 3117. Vi har Danmarks største produktion og varelager af Syver kontorstole, og vi kan derfor også tilbyde den lækre stol i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser. Vi foretager desuden ombetrækning af stole – og det gælder naturligvis også den lækre Syver kontorstol.

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af Syver kontorstole, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på polster@mail.dk – vi glæder os til at høre fra dig!