Børge Mogensen

Køb af Tremmesofa – brugt

Brugt Tremmesofa med lakeret stel og nyt hyndesæt i classic læder eller stof fra kvadrat:
Pris: 34.500,-

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Tremmesofaen fra Børge Mogensen – en rigtig designklassiker

Børge Mogensen designede sin tremmesofa for Fredericia Furniture, og den blev for første gang introduceret til verden i 1945. Den blev desuden introduceret i forbindelse med Snedkerlaugets Møbeludstilling, hvor Børge Mogensen i samarbejde med Hans J. Wegner gav et bud på, hvordan fremtidens lejlighed så ud. Således præsenterede de en række dagligstuemøbler, der alle var lette og funktionelle. En af de møbler, der især fik opmærksomhed, var tremmesofaen. Den smarte Børge Mogensen blev sat i produktion i 1963, og i dag er netop denne Børge Mogensen sofa den mest kendte, designeren nogensinde har lavet. Dens design skiller sig ud fra andre sofaer, idet den har justérbare sider, der gør det muligt at placere sofasiderne i flere forskellige vinkler.

Der er mange fordele ved at købe en brugt Børge Mogensen tremmesofa

Her hos Møbelpolstren tilbyder vi den fantastiske Børge Mogensen sofa brug, og er du derfor på udkig efter netop en brugt Børge Mogensen tremmesofa, så er du altså kommet til det helt rette sted. Der er desuden mange fordele ved at købe brugt. Først og fremmest sparer du naturligvis nogle penge, men det at købe noget brugt, er faktisk også et utroligt miljørigtigt valg. Ved at købe noget brugt, genbruger du nemlig det givne produkt, så dets levetid udnyttes til det fulde. Og med det sagt – køber du din brugte Børge Mogensen tremmesofa her hos os, så kan du slet ikke se, at den har været brugt før!

Vi har mange års erfaring med tremmesofaen

Når du har startet din søgning på en Børge Mogensen tremmesofa, skal du dog være på vakt. For det er efterhånden ingen hemmelighed, at der findes rigtig mange sofaer rundt omkring, der ligner Børge Mogensen sofaen på en prik. Her hos Møbelpolstren har vi dog mange års erfaring med netop denne sofa, og vi kan derfor også garantere, at alle vores sofaer er 100% ægte, og du kan altså købe din brugte Børge Mogensen sofa her hos os med ro i maven.

Stort udvalg af brugte Børge Mogensen tremmesofaer hos Møbelpolstren

Du har altså mulighed for at købe en lækker Børge Mogensen tremmesofa brugt lige her hos os, og vi tilbyder endda det mest spændende udvalg af læder- og stofkvaliteter. For dig betyder det, at du har rig mulighed for at finde en brugt Børge Mogensen sofa i netop den stof- eller lædertype, som du går og drømmer om. Af netop den grund garanterer vi også, at du finder en sofa, der falder lige i din smag, og som passer perfekt ind i din stue. Vælger du desuden at købe din nye tremmesofa brugt her hos os, så sørger vi for altid at stå klar med et godt tilbud. Således har du nemlig mulighed for at komme hjem med den flotteste Børge Mogensen tremmesofa, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af brugte tremmesofaer lige her på siden, og find netop din favorit allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med den fantastiske Børge Mogensen sofa brugt. Vi har Danmarks største produktion og varelager af brugte Børge Mogensen sofaer, og vi kan derfor også tilbyde den lækre sofa i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser.
Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af brugte Børge Mogensen sofaer, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på polster@mail.dk – vi glæder os til at høre fra dig!