m..Arne Jakobsen

Ny stol produceret af Fritz Hansen. Ombetrukket af Møbelpolstren.dk

Classic 3.950,-
Elegance 4.950,- 
Natur Vegeta 5.200,-
Soft sort 4.200,-
Soft valgfri farve 4.400,-
Atlantic (classic) 4.400,-

Hallingdal 3.950,-

+ Sælskind på ryggen 1.500,- 
+ Koskind på ryggen 1.000,-

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Arne Jacobsens Syver stol er designet til perfektion

Syver stol, 7er stol, 7’er stol – kært barn har mange navne. De mange forskellige navne refererer dog alle til én og samme stol – nemlig Arne Jacobsen klassiske designer stol fra 1955. Det er desuden en verdenskendt stol, som især har fundet plads i de danske hjem gennem årene. En Syveren stol er nemlig utroligt innovativ, og den kan derfor heller ikke sammenlignedes med nogle andre designer stole. Det var især det innovative design, der satte Arne Jacobsens Syver stol på verdenskortet tilbage i 1955. Med sine 9 lag finer formstøbt til perfektion og styrke er denne Syver stol nemlig helt unik, og den kan derfor også være med til at sætte prikken over i’et på enhver boligindretning.

Går du således med en drøm om at have Syver stolen stående i dit hjem? Måske du ønsker at have flere eksemplarer stående rundt om spisebordet? Uanset, hvor og hvordan du ønsker at bruge den fantastiske Syver stol, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her på siden finder du nemlig vores store udvalg af Syver stole. Så gå endelig på opdagelse her på siden

En Syver stol har mange anvendelsesmuligheder

Den anerkendte Syver stol er altså en klassiker rundt i de danske hjem, hvor især dens mange anvendelsesmuligheder også kommer til syne. Du kan nemlig bruge en Syver stol på en lang række forskellige måder samt til en lang række forskellige ting. Stolen ses fx ofte rundt om spisebordet hos den lille børnefamilien, men du kan ligeledes finde den i køkkenet hos det unge par.

Det enkle design gør altså Syver stolen utroligt alsidig. Det gør det desuden kun bedre, at du har mulighed for at købe den i præcis den farve og læderkvalitet, som du ønsker. Her hos Møbelpolstren.dk forhandler vi nemlig den fantastiske 7er stol i læder og stof, og du har derfor også rig mulighed for at få en Syver stol, der matcher netop dine ønsker og behov.

Stort udvalg af Syver stole os Møbelpolstren

Her hos Møbelpolstren tilbyder altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af Arne Jacobsens Syver stol, og derfor er der altså også garanti for, at du her hos os finder præcis den Syver stol, som du har gået og drømt om. Køber du desuden din nye Syver stol her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at komme hjem med den helt perfekte Syver stol, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Syver stole her på siden, og find netop din favorit allerede i dag!

 

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med 7 stolen i læder fra Arne Jacobsen. Vi har Danmarks største produktion og varelager af Arne Jacobsen 7 stole, og vi kan derfor også tilbyde den lækre stol i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser.

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af danske design stole, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på roskilde@mobelpolstren.dk – vi glæder os til at høre fra dig!