Arne jacobsen

Salg af Oxford Alle møbler, brugte som ubrugte, er betrukket af Møbelpolstren.dk.

Classic 13.500,- 
Elegance 16.500,- 
Stof 15.100,-

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Pift kontoret op med en Arne Jacobsen Oxford kontorstol

Er du på udkig efter den helt perfekte kontorstol til dit kontor? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at udforske vores fine udvalg af Arne Jacobsen Oxford kontorstole, som passer perfekt ind på ethvert kontor eller hjemmekontor. Den lækre Arne Jacobsen Oxford stol var oprindeligt designet til ST. Catherine’s College i Oxford helt tilbage i 1965. Arne Jacobsen var nemlig blevet udvalgt til at lave en tilbygning til netop dette college, og derudover skulle han således også designe møblerne. Det var altså i denne forbindelse, at Oxford kontorstolen kom til – og endda i 2 forskellige modeller. Den fantastiske stol kommer nemlig både med høj og lav ryg. Står du således og mangler en kontorstol? Så kan du altså med stor fordel gå på opdagelse i vores Arne Jacobsen Oxford kontorstole her på siden.

Oxford kontorstolen – Arne Jacobsens mest fremragende værk

Tilbage da stolen blev designet, var der mange, der protesterede imod, at designopgaven blev givet til en udenlandsk modernist. På trods af dette endte Arne Jacobsen dog med at modtage en æresdoktorgrad fra Oxford, da projektet var afsluttet. Af netop den grund blev stolen også hurtigt et banebrydende eksempel på totaldesign, og stolen anses i dag som værende Arne Jacobsens mest fremragende værk. Kort sagt, går du altså ikke helt galt i byen, hvis du vælger at placere en Oxford kontorstol i dit kontor. Du vil ikke blot få en praktisk og yderst behagelig stol, du vil ligeledes få en stol med et design, der er helt unikt, og som kan sætte prikken over i’et på ethvert kontor.

Arne Jacobsen Oxford kontorstole har komfort i højsædet 

Oxford kontorstolen er altså den helt perfekte stol til dig, der skal sidde der i mange timer. Hvad end du så skal sidde mange timer på hjemmekontor, eller du skal sidde mange timer på din arbejdsplads – denne Arne Jacobsen stol er det helt perfekte match. Under designprocessen af netop denne stol var der nemlig stort fokus på komfort, og stolen er derfor endt ud med at kunne tilbyde en komfort, som ingen anden stol kan. Du sidder ualmindeligt godt i den uanset, hvor mange timer du skal sidde der – og det gælder dag efter dag.

Stort udvalg af Arne Jacobsen Oxford kontorstole hos Møbelpolstren.dk

Her hos Møbelpolstren tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af de fantastiske Arne Jacobsen Oxford kontorstole. Af netop den grund kan du helt selv vælge, hvilken lædertype du blandt andet ønsker at købe din nye kontorstol i. Køber du desuden din nye Oxford kontorstol her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at bestille den helt perfekte kontorstol med hjem, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i dine mange muligheder lige her på siden, og bestil din favorit Oxford kontorstol allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med den lækre Arne Jacobsen kontorstol Oxford. Vi har Danmarks største produktion og varelager af Oxford kontorstole, og vi kan derfor også tilbyde den lækre stol i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser. Vi foretager desuden ombetrækning af stole – og det gælder naturligvis også den lækre Oxford fra Arne Jacobsen

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af Oxford kontorstole, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på roskilde@mobelpolstren.dk – vi glæder os til at høre fra dig!