Arne Jacobsen

Ombetrækning af Syver stol med armlæn

Ombetrækning i Classic læder & Kvadrat stof 2000,-
+1000,- hvis opgaven skal udføres i Elegance læder

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Sådan giver du Arne Jacobsens Syver stol med armlæn et nyt look

Er du helt vild med Arne Jacobsens Syver stol med armlæn? Har du af netop den grund en række af de lækre stole stående omkring spisebordet? Kunne de stole dog efterhånden godt trænge til en kærlig hånd? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget om ombetrækning af Arne Jacobsens 7er stol med armlæn. Med en ombetrækning kan din elskede 7’er stol med armlæn nemt og hurtigt komme til at se ud som ny igen, og du har endda alverdens muligheder at vælge imellem, så din Syver stol med armlæn bliver præcis, som du ønsker. Gå således på opdagelse her på siden og læs meget mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor ombetrækning af netop din Syver stol med armlæn.t!

Design din drømme Syver stol med armlæn

Hvis du vælger at få ombetrukket din Syver stol med armlæn her hos os, har du altså en lang række forskellige muligheder, som du kan vælge imellem. Det giver dig i princippet mulighed for at designe din drømmestol, og så kan du altså være helt sikker på, at den matcher resten af indretningen i dit hjem. Noget af det, du blandt andet kan vælge imellem, er din stols betræk. Vi tilbyder nemlig at ombetrække din Syver stol med armlæn i både stof og læder, og begge materialer kommer desuden i forskellige farver og varianter. Af lædervarianter tilbyder vi Classic, Elegance og Soft, som alle er utroligt kvalitetssikre. Går du på opdagelse her på siden, kan du udforske de forskellige lædertyper yderligere, og du kan ligeledes bestille nogle lædertyper med hjem, hvis der er nogle, du finder ekstra interessante.

Vi har stor erfaring med ombetrækning af designklassikere

Du kan altså trygt lade os klare ombetrækning af din Syver stol med armlæn. Vi var de første på markedet indenfor ompolstring af danske designklassikere, og vi har derfor også rigtig mange års erfaring indenfor feltet. Med andre ord, ved vi præcis, hvad vi skal gøre ved din Syver stol med armlæn, for at den igen kommer til at se ud som ny. Vi står desuden altid klar med gode råd og vejledning, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du skulle være i tvivl om noget – vi modtager alle spørgsmål med et smil.

Gå på opdagelse i de mange muligheder allerede i dag

Lige her hos Møbelpolstren tilbyder vi altså alverdens muligheder, hvis du ønsker at give din Syver stol med armlæn en kærlig hånd. Det betyder også, at du her hos os med garanti finder en lædertype, farve og materiale, som matcher netop dine ønsker og behov. Med andre ord, er der altså rig mulighed for at komme hjem med den helt perfekte Syver stol med armlæn. Vælger du desuden at få ombetrukket din Arne Jacobsen Syver stol med armlæn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen – og hvem ønsker ikke lige det? Så gå endelig på opdagelse i de mange muligheder, du har indenfor ompolstring af Arne Jacobsens Syver stol med armlæn lige her på siden, og få sammensat netop din drømme stol allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med 3207 syveren med armlæn. Vi har Danmarks største produktion og varelager af aj 3207, og vi kan derfor også tilbyde den lækre stol i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser. Vi foretager desuden ombetrækning af stole – og det gælder naturligvis også vores Syver stole med armlæn.

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af Arne Jacobsen 3207, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på polster@mail.dk – vi glæder os til at høre fra dig!