Børge Mogensen

Salg af hyndesæt til Børge Mogensen

Nyt hyndesæt i Classic læder 8500,-
Nyt hyndesæt i Classic læder 14500,-

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Kvalitetssikre hynder til Børge Mogensen tremmesofa

Har du lige været ude og købe en Børge Mogensen tremmesofa til din stue? Er du af den grund på udkig efter det helt perfekte hynder, der kan pryde sofaen? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Her hos Møbelpolstren laver vi nemlig gerne de helt perfekte Børge Mogensen tremmesofa hynder til dig. Lige her på siden har du derfor mulighed for at gå på opdagelse i de mange muligheder du har at vælge imellem, når vi skal kreere nogle hynder specielt til dig. Du kan nemlig vælge mellem en lang række forskellige læder- og stoftyper samt et hav af forskellige farver. Kort sagt, har du altså rig mulighed for at designe hynderne fra dine drømme. Så gå endelig på opdagelse i de mange muligheder du har, når du skal købe de helt perfekte hynder til din Børge Mogensen tremmesofa – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Design dine helt egne hynder

Vælger du således at købe dine nye hynder til Børge Mogensen tremmesofa her hos os, kan du i princippet designe dem præcis, så de matcher indretningen i resten af din stue. Det giver dig ligeledes mulighed for at designe sofaen fra dine drømme – og hvem har ikke lyst til det? Du har blandt andet mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige betræk, idet vi tilbyder hynder til Børge Mogensen tremmesofa i både læder og stof. Derudover kommer begge materialer i flere forskellige farver og varianter. Af lædervarianter kan du blandt andet vælge mellem Classic, Elegance og Soft, som alle er af utroligt høj kvalitet. Går du på opdagelse her på siden, kan du udforske de forskellige lædertyper yderligere, og du kan ligeledes bestille nogle lædertyper med hjem, hvis der er nogle, du finder ekstra interessante.

Vi har stor erfaring

Du kan således trygt lade os designe og lave dine hynder til Børge Mogensen tremmesofa. Ja, faktisk var vi de allerførste på markedet, og derfor har vi også mange års erfaring indenfor feltet. Kort sagt, så ved vi altså præcis, hvordan vi skal lave dine hynder, så de passer perfekt til din Børge Mogensen tremmesofa! Vi står desuden altid klar med gode råd og vejledning, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du skulle være i tvivl om noget – vi modtager alle spørgsmål med et smil.

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med de smukke hynder til Børge Mogensen tremmesofa. Vi har Danmarks største produktion og varelager af brugte Børge Mogensen sofaer, og vi kan derfor også tilbyde de lækre Børge Mogensen hynder i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser.
Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af hyndesæt til Børge Mogensen tremmesofa, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på polster@mail.dk – vi glæder os til at høre fra dig!