..Arne Jacobsen

Ny stol produceret af Fritz Hansen. Ombetrukket af Møbelpolstren.dk

Classic 42.000,- 
Elegance 52.000,- 
Stof 41.000,- 
Natur Vegeta 55.000,- 
Soft sort 44.000,- 
Soft valgfri farve 46.000,- 
Atlantic (classic) 45.000,- 
Nubuck 56.000,- 
Alcantare DAW 44.000,-
+ Sælskind på ryggen 30.000,-
+ Koskind på ryggen 5.000,-
+ Tillæg for returdrej 1.500,-

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Arne Jacobsen Ægget – stolen med den helt perfekte form

Arne Jacobsen Ægget er en af designeres mest kendte designermøbler. Arne Jacobsen designede og udformede denne fantastiske stol tilbage i 1958. Her blev den sammen med Svanen designet som en del af det projekt, Arne Jacobsen havde gang i for Royal Hotel i København. Det store projekt gav Arne Jacobsen mulighed for at kombinere integreret design med arkitektur, og derfor blev de to resultater, Arne Jacobsen Ægget og Svanen, altså også utroligt innovative og nytænkende.
Især Arne Jacobsen Ægget udsprang af en ny teknik, som den anerkendte designer var den allerførste til at bruge. Han stræbte ligeledes efter at give stolen en form, der var helt perfekt – og det må man sige, at han lykkedes med. Resultatet blev altså Arne Jacobsen Ægget, der til den dag i dag stadig er utroligt anerkendt verden over. Ønsker du således at have den fantastiske Arne Jacobsen stol Ægget til at stå hjemme i din stue? Så kan du lige her gå på opdagelse i vores store udvalg af Arne Jacobsen Ægget stole.

Udforsk dine muligheder med Arne Jacobsen Ægget

Her på siden finder du altså vores store udvalg af Arne Jacobsen Ægget stole. Du kan læse meget mere om blandt andet de forskellige læderkvaliteter, som vi tilbyder stolen i samt, du har mulighed for at bestille nogle gratis læderprøver med hjem. Således kan du altså tjekke de forskellige kvaliteter ud, før du skal tage den endelige beslutning. Det sikrer, at du kommer hjem med den helt rette Arne Jacobsen Ægget stol, der netop matcher lige dine ønsker og behov, og som ligeledes passer perfekt ind i dit hjem uanset, hvor du ønsker at have den stående.

Arne Jacobsen Ægget hos Møbelpolstren

Hos Møbelpolstren tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af Arne Jacobsen Ægget. En yderst anerkendt stol verden over, som ligeledes er til at finde i langt de fleste danske hjem. Det store udvalg byder med garanti på en Arne Jacobsen Ægget stol, der falder lige i din smag, og du kan derfor med stor fordel også udforske dine mange muligheder allerede i dag.

Køber du desuden din nye Arne Jacobsen Ægget stol her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at komme hjem med den helt perfekte Arne Jacobsen Ægget stol, men helt uden, at du er tvunget til at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store og ikke mindst spændende udvalg af Arne Jacobsen Ægget stole her på siden, og find netop din favorit allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med Arne Jacobsen Ægget. Vi har Danmarks største produktion og varelager af Arne Jacobsen Ægget, og vi kan derfor også tilbyde den lækre stol i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser.

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af Ægget stole, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på roskilde@mobelpolstren.dk – vi glæder os til at høre fra dig!