Om os

Alle vores møbler, brugte som ubrugte, er betrukket af Møbelpolstren.dk. 

Med rødder i den danske designtradition har Møbelpolstren.dk siden 2002 specialiseret sig i at restaurere klassiske møbler, med især Arne Jacobsen`s ikoniske designklassikere, som syveren, svanen og ægget som speciale.

Møbelpolstren.dk var den første til at restaurere syveren og har med årene sikret sig en førende position inden for denne genre.

Vores målsætning er at levere kompromisløs kvalitet i alt, hvad vi foretager os til priser, der gør møbelklassikere tilgængelige for flere designglade kunder. Alle de møbler vi restaurerer er originale produkter fra anerkendte producenter. De udvælges med et særdeles kritisk øje, så vi sikrer, at resultatet lever fuldt og helt op til vore kunders forventninger.

Alle møbler er betrukket af Møbelpolstren.dk på vores værksted nær Roskilde.

Vi og vores samarbejdspartnere har det til fælles, at vi lægger stor vægt på godt håndværk, brug af de bedste materialer, samt anvendelse af de teknikker, som oprindeligt blev benyttet, da det enkelte produkt blev skabt. Det betyder, at man altid kan forvente at få leveret fint restaurerede produkter, som er tro overfor det oprindelige design.

Trænger klassikeren til en ansigtsløftning? Er man allerede den lykkelige indehaver af møbelklassikere, der hen ad vejen er blevet mere patinerede end godt er, påtager Møbelpolstren.dk sig at renovere eller polstre disse, så de får nyt liv i mange år fremover.

 

“Nye Møbler fra Fritz Hansen indkøbt af Møbelpolstren.DK gennem FH forhandlere, kan ikke registreres med stel nummer på FH’s website, når de er forarbejdet af Møbelpolstren.DKHerved er Fritz Hansen’s garanti ikke gældende.

Møbepolstren.DK indestår for garanti ifølge købeloven på nye møbler, og 10 år garanti på vores forarbejdning.

Brugte møbler er ikke omfattet af garanti. Der ydes 10 års garanti på vores forarbejdning.”

Hvorfor vi er den rigtige leverandør af dine design møbler

N

Danmarks bedste kvalitet

N

Først på markedet med ombetrækning af 7'er, Æg & Svaner

N

Vi køber læder direkte fra Italiensk garveri

N

Størst i Norden

Møbelpolstren.dk er ejet af stifter Christian Colvig, som har været i branchen i over 25 år, samt Poul Jensen. Begge arbejder dagligt med møbler og har en udpræget sans for kvalitet. Møbelpolstren.dk importerer selv, skind fra garveri i Norditalien, som jævnligt besøges for at sikre skind af højeste standard.

Møbelpolstren.dk leverer godt dansk design skabt til smukke danske hjem. Vores forretning er bygget på gode relationer og tilfredse kunder, som er skabt gennem kompetent og troværdig kundebetjening og rådgivning gennem de sidste 18 år