Arne Jacobsen

Køb af 7’er stol – brugt nypolstret

Classic 2.800,-
Elegance 3.800,- 
Stof  2.800,- 
Natur Vegeta 4.200,-
+ Sælskind på bagside 1.500,- 
+ Koskind på bagside 1.000,-

Vi sælger brugte originale 7’er som er nybetrukket på eget værksted af vores dygtige møbelpolstrere. Stolenes understel er nypoleret. Ryggen på dem alle er gennemtestet af personale med stor erfaring. God kvalitets stol i et usædvanligt lækkert design.

Syverstolen kan polstres i ønsket læder. Vi har flere typer på lager – blot kontakt os for mere information.  

 

Classic læder

En slidstærk tyk og kraftig læder der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade . Classic læder fåes i 8 farver : Sort, Cognac, Calvados, Dark Brown, Hvid, Eggshell (knækket hvid), Antrazit og Rød.

Elegance læder

En af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Da Elegance læder er meget fint sorteret sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder som gør at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Elegance har en naturlig overflade samt en varm glød og de naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er bevaret fra koen. Elegance læder fås i 6 farver : Sort, Walnut, Caramel, Mocca, Indian Red, og Natur.

Soft læder

Soft er en mellemting imellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en meget flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud. Fåes i mange forskellige farvenuancer vi har altid sort som lagervare.Soft er lidt tyndere end de andre lædertyper og kan rynke med tiden . Ikke den lædertype som vi anbefaler til Svanen, Syveren, Liljen mm.

stof

Vi har et stort udvalg af stofprøver fra forskellige stofproducenter, vi kan med sikkerhed finde en stof der kan opfylde dine ønsker. Kig forbi en af vores forretninger - se & mærk kvaliteten af stoffet vi kan finde den bedste løsning til lige din opgave. Vi har stof fra bl.a. Kvadrat, Nevotex, Danish Art Weaving mfl.

Få tilsendt gratis læderprøver indenfor 7 hverdage

( max 10 forskellige prøver )

Vælg læderprøver

Sæt prikken over i’et på din boligindretning med en brugt 7 er stol

7 er stol, 7’er stol, Syver stol – kært barn har mange navne, og det gælder især for den elskede Arne Jacobsen stol, som er kendt hele verden over. De mange navne refererer dog alle til én og samme stol – nemlig den klassiske designerstol af Arne Jacobsen, som blev designet helt tilbage i 1955. Den lækre 7 er stol er, som sagt, verdenskendt, men den har især fundet plads rundt i de danske hjem gennemårene. Den er kendt for sit innovative design, som også var dette, der satte Arne Jacobsens 7 er stol på verdenskortet tilbage i 1955. Stolen er formstøbt til absolut perfektion, og så er den desuden også helt unik. Med andre ord, kan du derfor sætte prikken over i’et på dit hjem, hvis du vælger at implementere den fantastiske 7 er stol i din boligindretning.

Går du således og drømmer om at have 7 en brugt 3107 stol stående i dit hjem? Måske du faktisk ønsker at have flere af slagsen stående – nemlig om dit spisebord? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Her hos Møbelpolstren tilbyder vi nemlig et stort udvalg af den lækre 7 er stol brugt. Så gå endelig på opdagelse lige her på siden – du vil ikke blive skuffet!

 

Anvend en brugt 7 er stol på alverdens forskellige måder

Som sagt, så er den lækre 7 er stol altså efterhånden en rigtig klassiker rundt i langt de fleste danske hjem. Her er det især stolens mange anvendelsesmuligheder, der gør den så utroligt populær. En 7 er stol kan nemlig anvendes på alverdens forskellige måder, hvorfor den også kan bruges mange forskellige steder i hjemmet. Placér eksempelvis en række brugte 7 er stole rundt om dit spisebord, så du kan samle hele familien til en god omgang aftensmad. Eller placer den i køkkenet som en ekstra siddeplads, når der skal hygges og laves mad på samme tid – valget er helt op til dig!

Noget andet, der gør den fine 7 er stol så populær, er dens enkle design, som nemlig ligeledes gør den utroligt alsidig. Lige her hos Møbelpolstren har du desuden mulighed for at vælge og vrage mellem et hav af forskellige farver og læderkvaliteter, hvilket naturligvis kun gør dine muligheder endnu rigere! Således har du altså rig mulighed for at finde en brugt 7 er stol, der matcher netop dine ønsker og behov!

 

Stort udvalg af brugte 7 er stole hos Møbelpolstren

Her hos Møbelpolstren tilbyder vi altså et stort og ligeledes utroligt spændende udvalg af brugte 7 er stole fra Arne Jacobsen, og er du derfor på udkig efter nogle nye spisebordstole? Så er du altså kommet til det helt rette sted. 7 er stolene vil med garanti sætte et helt unikt touch på din boligindretning, og køber du dem lige her hos os, får du endda altid et godt tilbud med på vejen! Således har du altså mulighed for at komme hjem med de helt perfekte, brugte 7 er stole til dit hjem, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg af brugte 7 er stole lige her på siden, og find netop din favorit 7 er stol allerede i dag!

 

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren går vi utroligt meget op i kvalitet, og af netop den grund er vi også helt vilde med Arne Jacobsen Syver stol brugt. Vi har Danmarks største produktion og varelager af Arne Jacobsen 7 stole brugt, og vi kan derfor også tilbyde den lækre stol i de bedste læderkvaliteter – og endda til favorable priser.

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål til vores fine udvalg af brugte Syver stole, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på roskilde@mobelpolstren.dk – vi glæder os til at høre fra dig!