Børge Mogensens Tremmesofa

Nyt hyndesæt i Classic læder eller stof fra kvadrat 8500,-

Brugt Tremmesofa med lakeret stel og nyt hyndesæt i classic læder eller stof fra kvadrat, 34.500,-

Børge Mogensen

Her på siden finder du vores unikke og yderst anerkendte Børge Mogensen tremmesofa. Det er en brugt Børge Mogensen tremmesofa, og du får den derfor til en yderst konkurrencedygtig pris. Ønsker du at købe en Børge Mogensen tremmesofa, eller andre Børge Mogensen design møbler, eller blot at læse lidt mere om dem? Så er du kommet til det helt rette sted.

Den ikoniske Børge Mogensen tremmesofa

Børge Mogensen designede den ikoniske tremmesofa model 1789 i år 1945. Tremmesofaen var dog på dette tidspunkt for sofistikeret til den beskedne kultur, som prægede efterkrigstiden. Af netop denne grund kom Børge Mogensens tremmesofa først i produktion i 1963. Den yderst innovative tremmesofa fra Fredericia Furniture er en hybrid af den engelske daybed og den franske chaiselong. Gavlen kan lægges ned i den ene side, og så kan den justeres ved hjælp af to læderstropper, der fremstår som en del af møblets design.

Børge Mogensen er kendt for sine demokratiske design, som omfattede enkle og funktionelle møbler i træ til både private og offentlige rum. De efterhånden mange Børge Mogensen design møbler har en ualmindelig stærk konstruktion, der er udført i kvalitetsmaterialer, og som har en rolig æstetik. Børge Mogensen insisterede nemlig på visuel klarhed og et minimum af udsmykning.

Ompolstring af gamle Børge Mogensen design møbler

Har du et gammelt Børge Mogensen møbel stående derhjemme, som godt kunne trænge til en kærlig hånd? Så er du heldig, for det kan vi nemlig klare her hos Møbelpolstren. Du har med ompolstring af dine Børge Mogensen møbler mulighed for at give dem et helt nyt liv og et yderst eksklusivt look. Når vi foretager en ompolstring af dine møbler, tager vi godt hånd om dine antikviteter, og vi lægger stor fokus på at bevare møblets komfort og charme. Har du altså nogle Børge Mogensen design møbler, som er ved at se lidt triste ud, så overlad dem til os, og få dit gamle møbel med hjem – blot med et helt nyt og frisk udseende.

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Møbelpolstren er vi eksperter i ompolstring, Christian Colvig, vores stifter, er 3. generations håndværker og har udpræget sans for kvalitet og ligeledes korrekt faglig forståelse for, hvordan forarbejdningen skal udføres ift. det oprindelige design. Vi har Danmarks største produktion og varelager af brugte design møbler, og vi kan derfor tilbyde de bedste læderkvaliteter til favorable priser.

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål, enten til ompolstring af dine møbler eller til vores brugte Børge Mogensen tremmesofa, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på polster@mail.dk – vi glæder os til at høre fra dig!