Ombetrækning af Arne Jacobsen Ægget

Classic læder eller Kvadrat stof 13.500,-
Soft læder fra 15.500,-
Elegance læder 23.500,-

Returdrejfunktion 1500,-

Brugt Æg nybetrukket af os i Classic læder i valgfri farve

Nyt Æg betrukket af os i Classic læder i valgfri farve

Arne Jacobsen Ægget 

Her på siden finder du alt, hvad du behøver at vide om ompolstring af Arne Jacobsen Ægget. Du har mulighed for at få foretaget en ompolstring af dine brugte Arne Jacobsen design møbler, men du har også mulighed for at få foretaget en ompolstring af dine spritnye Arne Jacobsen design møbler. Vi har her hos Møbelpolstren mange forskellige lædertyper og mange forskellige farver af læder, så du har rig mulighed for at designe Arne Jacobsen Ægget præcis, som du gerne vil have den. Er du altså på udkig efter den absolut bedste ompolstring af Arne Jacobsen Ægget? Så er du kommet til det rette sted.  

 

Ompolstring af Arne Jacobsen design møbler – lædertyper 

Her hos os kan du få ombetrukket Ægget med tre forskellige typer læder. Du kan vælge mellem vores Classic læder, vores Elegance læder og vores Soft læder. Classic læderet er et yderst slidstærkt, tykt og kraftigt læder, der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade. Du kan få betrukket Arne Jacobsen Ægget i 8 forskellige farver, hvis du vælger denne type læder. Elegance læderet er en af de mest eksklusive lædertyper på markedet. Dette læder er meget fint sorteret, hvilket sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er et yderst fast og tykt læder, og så har det en naturlig overflade samt en varm glød. De naturlige strækmærker, fedtstriber og nakkefolder er desuden bevaret fra koen. Du kan få ombetrukket dine Arne Jacobsen design møbler i 5 forskellige farver, hvis du vælger Elegance læderet. Sidst, men ikke mindst, kan du få ombetrukket Arne Jacobsen Ægget i Soft læderet, som er en mellemting mellem vores andre lædertyper. Soft er utrolig blødt og har en yderst flot og jævn overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud.  

Du har altså et hav af muligheder, hvis du vælger at få foretaget en ompolstring af dine Arne Jacobsen design møbler her hos os. Vores medarbejdere er desuden specialister i at håndsy Ægget og andre Arne Jacobsen design møbler i læder, så hos os er du altid sikker på professionalitet i top klasse.  

 

God service og hurtig levering 

Her hos Møbelpolstren er vi eksperter i ompolstring, Christian Colvig, vores stifter, er 3. generations håndværker og har en yderst udpræget sans for kvalitet og ligeledes korrekt faglig forståelse for, hvordan forarbejdningen skal udføres ift. det oprindelige design. Vi har Danmarks største produktion og varelager af brugte Arne Jacobsen design møbler, og vi kan derfor tilbyde de bedste læderkvaliteter til favorable priser. 

Vi bestræber os desuden på altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og vi tager derfor også altid imod dine spørgsmål med et smil. Så ligger du inde med nogle spørgsmål, enten til ompolstring af dine møbler eller til Arne Jacobsen Ægget, så skal du være velkommen til at give os et kald på 46 37 18 18, eller du kan skrive en mail til os på polster@mail.dk – vi glæder os til at høre fra dig!