Danske design klassikere

Vores Produkter

Syveren

Designet af Arne Jacobsen i 1955, men stadig lige aktuel idag grundet det flotte design og den holdbarhed stolen har via den dampbøjede træfinér konstruktion.

Ægget

Designet af Arne Jacobsen i 1957, til SAS Royal hotellet i København er stadig en af de mest populære stole/kunstværker grundet det tidsløse udtryk samt evnen til at udfylde store og mindre rum.

Svanen

Designet af Arne Jacobsen i 1958, også til SAS Royal hotellet som supplement til Ægget. Svanen fylder mindre & er ligesom Ægget et designikon uden lige. 

EJ 315 serien

Erik Jørgensen tegnede i 1975 serie 315 & skabte en meget holdbar samt klassisk designet sofa der den dag idag er utrolig populær. 

Poul Kjærholm

Poul Kjærholm har skabt nogle af de mest ekslusive & elegante design heriblandt PK22. Denne model med en fantastisk blanding af stål og naturlæder skaber en solid og lækker stol.

Oxford

Stolen med den smukke stjernefod og med sin bølgede ryg har altid udvist prestige og elegance – herunder unik siddekomfort.

Børge Mogensen

Som hele Danmarks designer forsøgte Børge Mogensen altid at tegne møblerne til brugeren istedet for at brugeren skulle tilpasse sig designet. Med denne vision skabte han nogle af tidens flotteste og bedste designs. 

3217

Samme lækre design som lillebroren, dog her med kontorstols understel med flotte chrome hjul, og hæve – sænke funktion

3207

Spisebordsstolen alle elsker, modiferet med armlæn for at forøge comforten, og holde gæsterne ved bordet lidt længere

7'er Barstol

7’eren har med sit klassiske design, også fået en chance som barstol, og har gjort det utrolig godt med sin solide og gode sidekomfort ses den på flere og flere moderne cafe’er og bar

Dråben

En af de speciale udformninger af stole, som stadig opnår god siddekomfort, men stadig viser en klar interesse for Dansk Design, da ofte kun kendere har viden om denne stol. 

Bamsestolen

Hans J. Wegners Bamsestol har virkelig fået sin renaissance igen her i de seneste par år. Derfor følger vi efterspørgslen, og har lige nu flere på lager til omgående levering. Samtidig har vi også et par stole klar til at blive betrukket i lige det materiale og farve du måtte ønske.

Skammel til Ægget

For at højne comforten til Ægget, og gøre den mere anvendelig som lænestol, tegnede Arne Jacobsen denne skammel til at gå som partner til den kendte loungechair